Saturday, January 12, 2013

To-Post-List

to-post-list ni da kire mcm janji x? maaf tau, ni kire bkn janji la eh...
sbb sy akan update mane yg mampu..sbb nak mengarang ni pon bkn semua bole kuar terus..lg2 nak kene filter2..tkt ade yg xpatut di keluarkan..
kan azam baru nak post secara cepat...maksudnye xmkn masa lama la..type2 trus post..xamik masa lama kerana masa itu sgt berharga bg seorg ibu, istri, student dan manusia..

ape yg nak di update:
  • update kisah kiah dan adik nazrul (xmau la pgl die awang lg, walopon sume pgl tu..name die pon da sedap)
  • cerita Nayli so far. lama xcerita psl die..rindu..
  • A Bun In The Oven..=)
ok, ni list yg dah di cut..xleh nak janji byk2..tkt xterupdate lak..

No comments:

Post a Comment