Sunday, January 20, 2013

obsesi buat masa ni

post yg ringkas dan sikit je kot..
skrg ni obsesi terbaru sy adalah survey dan berangan..=)
bukan ape, buat masa ni rasenye bukan la masa bershopping. jd survey je la dlu kot..nt da smpai masa nak shopping leh la trus beli je..xde la ssh nak compare2 lg..

boleh dikatakan setiap hari update shopping list. kalau boleh tak nak la overspend. bole la beli apa yg penting sahaja..nanti sy update ape yg brg disurvey.
skrg da nak msk 6bulan tp brg2 basic dr nayli dlu ade la..so ok la kot..

3 comments:

  1. ehh kau pregnant lagi? baru tau.
    Tahniah wehh. Take care!

    ReplyDelete
  2. sal... dah tau baby girl or baby boy ke... hehehe

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete