Wednesday, June 6, 2012

Johor Premium Outlet dan bday boy Aliff

IMG_3724

sempat la blk jb br ni pegi jpo...xde la teringin sgt nk p tp saje bwk anakanda jln2..tp die tdo lak..
dlm stroller je la die kn...

lagi satu nak bli jeans utk en hubby kerana kuantiti jeans die telah susut akibat pencurik durjana itu..
tempat die cantik..hubby kate mmg design sekitarnye mmg mcm kat premium outlet kat us...
tp skali smpai2 ade bau durian...hoho..itulah malaysia kan..

xmskkan pon sume kedai..saje2 msk kedai2 tgk harga die sama je mcm biase...mmg sy da compare ngn kat tempat lain...sama harga...cume kat sini je mcm one stop center la...org2 jgn la terpedaya sgt p shoping laju2 kat sini...

pegi pon skejap je...sbb hari tu adalah hari jadi adik nayli..adik nayli? ulang lagi adik nayli? huhuhu..
xde lah...adik seibu susuan aka adik sesusu...betulkan term tu?


ni lah die..Aliff (anak anisah - adik my hubby)...terima kasih aliff sbb minum susu nayli skali..secara tak langsung mereka jadi adik bradik dan anak sy jugak...comel sgt aliff ni..ahad br ni, 3hb June genap lah umur die setahun...

time p JPO tu sempat la sambar baju utk aliff jugak...dan juga tuk luth (anak kakak my hubby)..
ni lah die luth...comel kan...



cukup la da beli tuk en hubby, nayli, aliff ngn luth...sy pon ajak la blk sbb family da gerak p main bowling..hubby tanye, mama xnk beli pape ke? dgn lajunye sy jwb...taknak..dlm hati macam nak..
mmg xnk pon..sbb bile xde rase nak pape ni mmg pusing2 pon nt xbli jugak..so gerak p tempat bowling, dan babah nayli main 1game...sbb dorg da lama kat ctu...nayli seronok setiap kali org baling die tepuk tangan...cute..
lepas tu ktorg p jusco tebrau city, ronda2, beli kek...happy...

terkenang kat tempat dating mama ngn babah nayli dlu tu...
kat kerusi yg ktorg amik gamba...kat tempat yg mama terduduk sbb sakit perut sgt2 smpai nangis2...dulu slalu ktorg p jusco tu bergroup..ngn housemate skali...berempat+my en hubby...
lepas jln2 ktorg p mkn2 kat zz...rindunye zaman tu...

skrg die da suami sy...ops..terkeluar topic yawww...sekian..hahaha

No comments:

Post a Comment