Monday, April 16, 2012

Check in Hotel KPJ Bandar Perda

Alkisahnye pada 6mac yang lalu encik hubby menghantar isteri dan anaknye Nayli ke hotel KPJ..
anakanda kami ni dok batuk2 beberape hari sejak blk dr JB turun2 flight..sampai dgr bunyi kat dada die...ktorg jd makin takut sbb die xnk minum susu, xnk mkn..kalo msk pon nt kuar blk sume batuk2 sampai muntah..


bile pegi je KPJ skali dr tahan sebab nak kne tgk takut serius...so kene xray, amik darah, test influenza tu sume...
6mac tu nayli kene cucuk tgn die sbb nk kne drip antibiotic, 7mac br dpt tau sebenarnye die kene pneumonia, jangkitan kuman kat paru2...luluh hati ibu bile dgr anaknye sakit...sedih nangis tgk die ngamuk2 bile nak mkn ubt, nak nebulize, cucuk tgn berbalut2 bagai....sian sgt..hari2 die mintak soh bukak kan balutan tgn...


malam2 die tdo lena tp setiap 4jam kene bangun makan ubt...nebulize...mama mmg ade dgn nayli 24-7...same2 terperap kat hosp...bilik tu 2 bedded, so ade la kwan kat katil sbelah...
yg sronoknye nayli ade kakak, abang, yg die leh main2...
conteng cadar, tgk cartoon sama2...




walopon tgn berbalut panjat tetap panjang...hari 1st da jatuh katil anak dara mama ni..adoi...




alhamdulillah lepas 6hari dok ward, dpt la kami keluar dan nayli nampak sgt2 excited, die naik keta trus main rabbit die yg da lama xmain, kakak, segala toys kat umh yg babah xlarat nak usung byk2 p kpj...
lega hati mama anak mama da sihat...

1 comment:

  1. alhamdulillah nayli da semakin sihat n semakin besar...:)

    ReplyDelete