Saturday, July 30, 2011

Contest : Funniest Baby Photo

Marilah ramai2 kite join contest..




Tunjukkan kami your funniest baby photo. syaratnya:
  1. umur yang layak adalah dari 0-5years..
  2. tak kesah anak/anak sedara/sepupu/anak kawan etc
To join:
  1. Marilah Follow blog Chica Chica Shoppe
  2. Klik Like pada Chica Chica Shoppe fb page
  3. Create 1 entry dan letakkan sekeping sahaja gamba baby/kid yg plg funny yang anda rasa. xkesah dalam gamba ade org lain pon xpe..letak nama baby, umur dan story sket psl gamba tu kat bwh..pendek2 je da ok..
  4. link kan entry anda terus ke entry ni..
  5. kemudian tag sekurang2nya 3org untuk join contest ni
  6. dan sila comment kat post ni supaya pihak kami dapat menjenguk entry anda dan menilai..
ape lg, meh la join rmai2..
hadiahnya berupa:
1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60

3rd price ~ items worth rm50




Keputusannye akan dinilai oleh juri2 yg selayaknya..dan ianya adalah muktamad >_<
Closing Date: 31 August 2011..RAYA
Keputusan akan diumum: September 2011



bg sy gamba ni funny..
1. sbb kening die xleh thn
2. org tgk xtau ni gelak ke nangis..sebenarnye gelak la kan..
3. lom ade gg, nmpk gusi je..
haih la anak...ape je kamu buat sume comel..sejuk hati mama...

tag:
**kalo ade lg nt sy sambung tag..

jom join...lalala