Tuesday, April 19, 2011

Baby & Daddy moment contest

memandangkan  sy teruja dgn contest ni lalu sy pon nk join la..hehe
ni die detail psl contest ni..xssh pon..mari la join rmai2...


~baby & daddy moment contest~


syarat2 nya :
1. MESTI follow blog D'La Maya >>done
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;) >>done
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.>>done
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini. >>done
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini. >>done
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye. >>done


mudah bukan?
jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.


hadiah2nya....

1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60

3rd price ~ items worth rm50

3 consolation prices ~ worth rm30




closing date : 30 April 2011

teringin nak share moment ni..

 Nayli Farhah Binti Noor Fazli
umur time gamba diambil: 1hari
(sekarang da nk msk 4bulan) 

sy pilih gamba ni sbb gamba ni membuatkan airmata sy turun laju2..sgt tersentuh hati ibu baru ni..
saat ni sy nangis gembira dan terharu sebab tgk suami sy menatap lama wajah anak kandungnye yg pertama kat dunia ni. Nayli pulak mulut terkumat kamit sambil dok tilik muke sape yg die tatap ni...smpai skg bile sy tringat dan tgk gamba ni air mata bergenang..
syg babah..syg Nayli.. 
p/s: sweet sgt bile tgk suami melayan baby kan..

meh nak tag 3org kwn...penting ni...
1. ibu anas >> didie
2. mama athirah >> ida
3. mama damia >> ghan 

jom anto...semangat..=) 

2 comments:

  1. hye..
    thanks join ye
    best of luck ok!
    :)

    ReplyDelete
  2. yey, da view...thanks jugak..
    saje nk join utk share the moment..

    ReplyDelete