Tuesday, March 29, 2011

Mood xmenentu


Terimalah kenyataan yg manusia mmg byk jenis emosinye...
tp kan xtau la kenapa tang emosi sedih ni sgt2 menikam2 jiwa skg ni...walopon org2 skeliling nmpk je sy ni happy boleh gelak2 tp dlm hati depa xtau..

sy mmg jenis yg kuat nangis tau..tp sejak da jd ibu ni kuat la sket..nak nangis pon bile sorg2, cume bile da xleh nk thn sgt laju jugak la kuar air mata ni xkira mane2...

utk masa skrg ni rase mcm nk p bercuti pnjg tanpa memikirkan keje, kesedihan, jiwa kacau bagai..
nak pegi mane tu xde idea..lg2 skg ni musim ujan je mane2, angin kuat tkt nk p bercuti..laut2 lg la kan..
xkesah pon p mane2 asalkan dpt tenang kan jiwa..kalo smpai time weekend tu rase seronok sgt sbb dpt berkepit je ngn Nayli syg...mmg sgt aman dan xterasa masa berlalu..melayan kerenah die buat kite rase bhgia sgt..

syg anak mama..buah hati pengarang jantung jiwa dan raga..senyuman Nayli wat mama cair la..



Ya Allah, jauhkan lah diri ni dari keserabutan dan kesedihan..tenangkan la jiwa hamba Mu ini..

2 comments:

  1. sabar yek Wani...kalo ade pape nak share,share je la...

    ReplyDelete
  2. ye la nana...hati je mampu menangis..mmg tringin nak share...

    ReplyDelete