Thursday, February 10, 2011

kisah pegi enjet sebulan

kisah ni psl nk p cucuk kat slangor tp ktorg dok penang..
ni pon jd hal kan...

memulenye camni..1st dos hep b Nayli da amik mase baru2 lahir and sepatutnye time da sebulan kne amik 2nd dos lak..pastu p la KK batu 14 hulu lgt (still dlm pantang dok umh mak lg)..
sy p sendri drive woo..nurse2 tu kate asal leh berlasak2 ni..siap drive sendri..tp da ok pon...
mmg da lasak sbb dok umh jaga diri sendri..

kat kk tu da timbang berat, panjang, ukur lilit kpala tu sume bwk p bilik nk cucuk skali die kate penang xde "D-tap" (xtau menatang apa ni, eja pon xbtol kot)..so depa xmo cucuk nayli..die soh p cucuk kat penang je..balik la kami tanpa dicucuk..

cam risau gak klu lambat amik 2nd dos tu xpe ke..call la KK penang ni plak..die kate, mane boleh..kene amik jugak..nt blk penang da nak 2bln lambat sgt...kene jugak..die soh pegi lg KK bt 14 ni..

bile p lg mslh yg sama..last2 sy call kk penang, soh ckp sendri ngn JM sini..da dorg diskas2 br leh cucuk..hape2 la depa ni..sian kat Nayli..seb bek die baik lena je...skali smpai time nk enjet tu..die bgnn
jeng jeng jeng...die nangis sat je..pastu die da senyap..sakit tu time cucuk je..pastu ilang dah...
sian anak mama...berlinangan air mata die..

amik buku dr KK tu utk bwk blk penang..next appoinmt p KK penang ni lak 23@24 hb kat KD relau...
sekian..

No comments:

Post a Comment