Friday, October 22, 2010

Scan baby again..

sabtu yg lepas bersamaan dgn 16 october kot, sy n husband p UMRA medical center kerana saja2 nk tanya psl 3D scan.
ikutkan masa 18-23weeks dlu da pnh skali wat anomaly scan kat penang,
tgk entry ni : Anomaly scan
mase tu pon da wat 4D scan tp doctor tu bg gamba print je. murah pon murah yg tu..suke doctor tu sgt2 la lemah lembut..

ini turn nk wat 3D scan tuk 24-30weeks pulak. dinasihatkan supaya xbuat lepas 30weeks tu sbb baby da pnuh tkt nt xnmpk dah..tu yg pegi jugak tu..sbb da msk 30weeks

time tu da ptg..baby byk gerak2..tgn pon laju je gerak..so xbrape clear..dan hasilnye ini:

baby tgh tiru gaya mama die time tu..tgh btolkan tudung..
saluran darah kat dlm badan kot..time ni berat baby around 1.4kg..

gender die..sape terer nmpk la rupe die tu..

nmpk mata tp xtau ikut sape kan..

size kpala..

idung cute..

muke baby mama da tembam..sgt comel..baby mama sehat ye..

amik CD, jumpe doctor skejap da bole blk..eh2..baya bill dlu..
ikut kan masa pegi scan ni br blk dr kenduri membe kat putrajaya..perut comel dlm bj kurung..



gamba ini di pow dr album Tuan syazwani & jaja dr facebook..hohoho..sendri xbwk camera lor..

No comments:

Post a Comment