Saturday, September 18, 2010

Selamat Hari Raya sume!

Di kesempatan ini sy Noor Salwani Ibrahim nk mengucapkan selamat hari raya buat sume sedara mara, kwn2, kenalan dan sape2 yg lalu lalang kat blog busuk ni..
Mohon ribuan ampun dan maaf sekira ada silap dan salah sy lakukan disepanjang perkenalan dan xkenal pon skali kot2 tertulis merapu2 kat blog ni kan..
Thanks and sorry for everything...

kejap je rase puase da raya kan..mmg serius rase skejap..agaknye sbb weekend je mmg xlekat kat umh kot..mgu1 blk buka puase ngn family kat JB, mgu2 blk berbuka ngn family kat langat pulak...mgu3 blk kedah ngn tok and tokwan..mgu4 tu p sungai petani umh sdare...ckup complete dah 4mgu da raya blk JB blk..
bile becakap mcm dekat2 tp semalaya jugak la bejalan..cume yg blk JB awl puase tu naik flight la..

raya thn ni meriah sket rasa tp xpuas...sume skejap2 je..blk JB skejap, blk langat pon skejap..cuti pon ciput je...
harap2 next year dpt la merasa kepuasan ramadhan dan syawal kan..
InsyaAllah dpt beraya dgn baby sama2...dan teruskan kembangkan family..huhuhuhu

No comments:

Post a Comment