Wednesday, April 14, 2010

Happy Birthday to  
SiTi NaDiRaH aka wife Adam aka DidiE

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki...dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah

::aku nk imbau sket knangan zaman remaja kite::
  • pecaya x kite dah berkawan dr thn 1998 smpai skg da lebih 10thn pon
  • same2 membesar kat bumi hamidiah dlu walopon kite xla membesar sgt
  • kite ade tagline sendri, password sendri, lagu siap cipta tu..tp xigt dah
  • slalunye ko la yg tlg aku time pendidikan seni punye homework (sy xsuke seni..halus sgt..yax) - ko wat kan gamba ikan, tiru gamba aladin, men crayon la mende tu sume..
  • kite dlu ade msk belakon atas pentas tu ape namenye (pentomen ke ape tah..erk, asal mcm ultramen), rase mcm sengal je kite kan...
  • time f1 kite suke bg name kat se***r2 kite tu...batik, sayor, iah, ape lg eh
  • time f1 kite skelas, lepastu f4 pulak smpai f5...kite same2 naik p sains kan? (result PMR aku xbest)
  • kite main2 time f4, slongkar beg lombong la, meja dak lain la..
  • pastu ko tdo dlm kelas aku jd tukang kejut klu cikgu dtg
  • mase aku da jd outsider, ko fly ikut aku blk umah kite mkn ayam smpai sekor
  • ko jd cam nadi aku mase aku nikah dlu tu...seb bek ade ko..klu aku sorg2 terkontang kanting la aku...
  • byk lg la kenangan kite wat aku xleh lupe kisah hingusan kite dlu..

No comments:

Post a Comment