Friday, August 21, 2009

Budget perkahwinan..

Sejak beberapa bulan yang lalu lg dok mengadap budget kahwin ni...
itu la yg plg perlu tersusun...klu kite pn serabut mesti budget tu pn serabut..
utk org yg byk wet xla pening ngn budget kot...tp klu grand2 pn kne ade budget planning gak kot..mcm sy ni leh wat sederhana je la..tkt lepas kawin org len mkn nasik, sy mkn asap..

ade la dpt beberapa checklist and budget tracking yang sy dpt dr kwn2 n dr intenet..
dari sumber2 inspirasi tu lah sy come out sendri punye budget tracking & checklist tu..

tp ni sy list down inspirasi yang digunakan tu:

1. Budget perkahwinan 1 - compact list

2. Budget perkahwinan 2 - belanja kawin + mcm checklist

3. Budget perkahwinan 3 - pengantin lelaki

4. Budget perkahwinan 4 - pengantin perempuan

5. Budget perkahwinan 5 - ini template je,kne isi

6. Checklist bg pengantin melayu


2 comments:

  1. Hi.. The spreadsheets here are really useful, memang plan nak buat sendiri but dah terjumpa kat sini.. thanks for sharing..

    Selamat Hari Merdeka, Selamat Berpuasa and Selamat Kahwin ;)

    Friday Out!!

    ReplyDelete